Inschrijving geopend voor Urban Walk Rotterdam

images

De inschrijvingen voor Urban Walks Rotterdam en Breda zijn weer geopend. De Urban Walk Utrecht opent ook binnenkort. Bij de Urban Walk Series ontdekken deelnemers al wandelend de mooiste steden van Nederland. Wandelroutes nemen wandelaars mee naar bijzondere en onontdekte locaties waar je zelf niet snel (binnen)komt. Er zijn diverse muziekpunten langs de route als entertainment voor alle wandelaars. Ook zijn de routes voorzien van een audiotour. Na afloop van de wandeltocht krijgen deelnemers een unieke Urban Walk herinnering mee.  

Rotterdam
Op zondag 18 september kunnen wandelliefhebbers deelnemen aan de eerste Urban Walk in Rotterdam. Deelnemers ontdekken tijdens de unieke stadswandeling de Rotterdamse omgeving met haar stadspleinen, moderne architectuur en opvallende gebouwen. Startbewijzen voor de geannuleerde editie zijn dit jaar nog geldig. Schrijf je hier direct in!

Breda
Deelnemers wandelen door en langs bekende locaties en onontdekte parels in de historische binnenstad van Breda. Op zondag 6 november wordt de eerste editie in de Nassaustad georganiseerd. Startbewijzen voor de geannuleerde editie zijn dit jaar nog geldig. Lees meer over de Urban Walk Breda.

Utrecht
Bij Urban Walk Utrecht ontdekken deelnemers al wandelend allerlei bezienswaardigheden van de Domstad. Vorige editie liepen ruim 1400 deelnemers door en langs bekende locaties als het Rietveld Schröderhuis, Bibliotheek Neude en het Nijntje pleintje. Voor deze editie wordt een compleet nieuwe route met mooie highlights uitgezet. De tweede editie wordt gehouden op zondag 6 november. Lees meer over de Urban Walk Utrecht

Urban Walk Series
De Urban Walk Series is een onderdeel van We Are Walking. We Are Walking organiseert ieder jaar wandelevenementen in Nederland. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld en de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. We Are Walking biedt voor ieder wat wils met routes door de natuur, stad en nacht.

In 2022 staan uit de Urban Walk Series Rotterdam, Utrecht en Breda nog op het programma. Dit jaar zijn er al gezellige edities gehouden in Den Haag, Haarlem en Groningen. De routes laten wandelaars kennismaken en genieten van de mooie cultuur, architectuur en landschappen van de Nederlandse steden.