Nieuws

september 2022

donderdag 08.09.2022

UW Rotterdam.jpg
WANDEL LANGS EN DOOR UNIEKE HOTSPOTS VAN ROTTERDAM

De Urban Walk Den Rotterdam biedt de deelnemers een unieke route van 12 of 18 kilometer dat ze door en langs een tal van bekende locaties en onontdekte plekken leidt. Tijdens de route wordt er een bezoek gebracht aan onder andere museum Het Nieuwe Instituut, de escaperoom Doctor Watsons en sportschool MyLife Rotterdam aan de Maas. Door te wandelen langs en door highlights als Erasmusbrug, de Markthal en Cultuurpodium Perron (her)ontdekken de wandelaars de stad. Natuurlijk ontbreken de vele bruggen, parken en monumenten niet in de vernieuwde route.

lees meer

donderdag 15.09.2022

Urban Walk Series_07.jpg
De laatste tips voor de Urban Walk Rotterdam

Aanstaande zondag vindt de eerste editie van de Urban Walk Rotterdam plaats. In dit bericht delen we de weersvoorspelling en de laatste tips.

lees meer

zondag 18.09.2022

LDDK-20220918-0007.jpg
Eerste editie Urban Walk Rotterdam langs iconische highlights van de havenstad

Op zondag 18 september kon de uitgestelde editie van de Urban Walk Rotterdam plaatsvinden. De voorspelde regen hield de vele wandelaars niet tegen om de havenstad te ontdekken. De gezelligheid zat er al vroeg in toen om 8.30 uur het startschot klonk op de Binnenrotte. De wandelaar van de lange route mochten vandaag als eerst beginnen aan hun stadswandeling. Na een rondje om het Stadhuis en Luchtpark Hofbogen was het al tijd om door de eerste binnenlocatie te wandelen. Bij Cultuurpodium Perron was er voor de verandering eens geen elektronische muziek te horen, maar kon er genoten worden van klassieke pianomuziek.

lees meer