Goed voorbereid aan de start

De Urban Walk Rotterdam is een unieke stadswandeling langs en door de highlights en onontdekte plekken van Rotterdam. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van ongeveer 12 of 20 km. Bekijk de route en highlights alvast hier.

Bij het concept van de Urban Walks verkennen deelnemers de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht.

Programma

Er zijn twee routes: ongeveer 12 km en ongeveer 20 km. Starten is, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, mogelijk tussen 09.00 uur en 10.30 uur in de gekozen startwave. De finish sluit om 16.00 uur. 

Wandelroute

De start- en finish locatie wordt binnenkort bekendgemaakt. Bekijk de route van 2022 alvast hier.

 

BEREIKBAARHEID

Het evenement vindt plaats op de Binnenrotte in Rotterdam. We adviseren om zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. Het evenemententerrein is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op www.9292.nl om je reis via tram, bus of trein te plannen. Als je van buiten Rotterdam komt, adviseren we op met de NS of RET te reizen. Kijk voor de meest actuele treintijden op www.ns.nl om je treinreis te plannen. 

ONDERWEG

Op het parcours kom je de volgende pijlen/borden tegen: deze pijlen geven de te lopen route aan