COVID-19 Update

Laatste update: 5 oktober

Urban Walk Rotterdam afgelast!


De Urban Walk Rotterdam gaat zondag 11 oktober niet door. De recentelijke en aangescherpte overheidsmaatregelen vragen om dusdanige organisatorische aanpassingen dat dit afbreuk zou doen aan het mooie concept van de Urban Walk. 


Dit besluit is genomen in overleg met de gemeente Rotterdam. De aangescherpte landelijke maatregelen en de bijkomende regelgeving vanuit de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond zijn te ingrijpend om door te voeren.

De beslissing valt ons erg zwaar. Als organisatie hadden we voorbereidingen getroffen om de Urban Walk Rotterdam op een verantwoorde manier te organiseren en de deelnemers een unieke beleving te bieden. We keken uit naar een gezellige wandeltocht in Rotterdam. Het is extra zuur dat we in dit stadium het evenement alsnog moeten afgelasten.

De inschrijvingen blijven geldig voor de editie van 2021. De deelnemers die zich hebben ingeschreven, ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden tussen onze praktische info of neem contact met ons op.

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor updates.

 

Veelgestelde vragen